MONDAY, 06 DE JULY DE 2020 SERVEI TÈCNIC | CONTACTE | AVÍS LEGAL

XARXES LOCALS, VPN i WIRELESS

El nostre objectiu és donar solucions completes, a l'estudi i implantació de xarxes i sistemes de comunicació. El nostre presonal està altament qualificat i garantitzem les nostres instal·lacions.

Per a implementar a l'empresa disposem de xarxes cablejades o tecnologia wireless depenent de les seves necessitats.

Ens preocupem que la seva empresa utilitzi wifi segura, estudiem cada cas en particular i l'aconsellem sobre quin nivell de seguretat necessita, evitant robatoris d'informació, visites indesitjables i altres problemes.

La nostra oferta de solucions està composada per productes innovadors, aplicacions IP i serveis de valor afegit.

WIFI

WIFI és un sistema d'enviament de dades sobre xarxes computacionals que utilitza ones de ràdio enlloc de cablejat. La idea del Wireless neix de la necessitat de connexió amb llibertat de moviments i te nombroses aplicacions en diversos camps. Amb aquesta tecnologia podem fer arribar la banda ampla d'internet fins a les zones més allunyades i oblidades

El sistema WIFI funciona amb un ample de banda reservat, no genera interferències a altres aparells electrònics. Es cubreixen grans distàncies sense la necessitat de cablejat i les antenes utilitzades per a la transmissió poden ser direccionals o omnidireccionals.

APLICACIONS IP

Creiem que la convergència IP és un fet imparable i per això volem aportar solucions que facilitin les comunicacions de la seva empresa amb els seus clients i associats.

La veu IP és una solució de comunicacions que posa a l'abast de la seva empresa formes intel·ligents de reduir costos, aumentar la productivitat i millorar l'assistència al client. Podrà ahorrar diners en telefonia, ja que és un sistema molt més econòmic que les empreses existents al nostre pais.

 

EQUIPS i PERIFÈRICS

La empresa GRUP LLEIDATA MM INFORMÀTICA, SL compta amb un departament propi especialitzat en el muntatge i testeig d´equips informàtics.

El personal d’aquest departament és l´ encarregat de que els equips superin totes les proves de qualitat abans de ser entregats al client.

A més a més, la empresa es dedica a la venda de tota la resta de material informàtic com: pantalles TFT, impressores, consumibles, etc.

PROGRAMACIÓ A MIDA i PÀGINES WEB

  • Venda de software standard: facturaplus, contaplus, tpv plus, nòminaplus.
  • Programació a mida: facturació, control de stocks, control de personal, nòmines tpv, comptabilitat
  • Disseny i programació de pàgines web.

 

 ASSESSORAMENT i ORIENTACIÓ

A més a més de recercar la millor qualitat en la venda i servei per al client, la filosofia d’empresa de GRUP LLEIDATA MM INFORMÀTICA, S.L. és sempre orientar i assessorar al client respecte al tipus de maquinària i servei que cada client necessita, sense incorporar aparells innecessaris i potenciant els que realment ho són.

DOMINIS i HOSTING WEB

  • Altes i manteniments de dominis
  • Allotjament de pàgines web i manteniment
  • Serveis de correu electrònic, redireccions, antivirus

 

SERVEI TÈCNIC i MANTENIMENTS

Disposem d’un equip de tècnics amb una preparació i experiència excel·lent, que s’encarreguen de donar servei a casa del client.

El nostre perfil de client és majoritàriament la empresa, a la que oferim el millor servei.
D’altra banda, tenim un percentatge de clients que són particulars, als qui també atenem amb la mateixa eficiència.

Oferim tot un ventall de serveis de manteniment, generalment per empreses, depenent del tipus d’incidències i de la urgència en que aquestes s’han de solucionar.GRUP LLEIDATÀ M&M INFORMÀTICA S.L.
C/ Corregidor Escofet 69 - 25005 Lleida

Tel. 973 243 608 - mminformàtica@mminformàtica.com

B-25419458


Inici | Productes | Empresa | Botiga Virtual | Servei Tècnic | Avís Legal i política de privacitat